Kenc.dk
Black Asphalt Road Surrounded by Green Grass

advarsel: Erhvervsoplysningen (sorry but in Danish!)

| 0 Comments | words | minutes | Permalink

Erhvervsoplysningen, magen til annoncehajer skal man sgu lede længe efter. Jeg har dags dato, modtaget et telefonopkald fra denne "virksomhed", grundet min registrering i CVR registret. Som i så mange forumposts på nettet (eks hele forumafdelingen på unfairpris.dk!), fortæller de ikke hvor fra de ringer, men blot fra ''erhvervs registreringen'' og prøver at indgå en aftale om optagelse i et register, som i følge deres konsulenter er en "hel almindelig del af erhvervsregistreringen".

Det er selvfølgelig snyd og humbuk det hele! Det har INTET med en almindelig erhvervsregistrering at gøre, men er blot en måde de prøver at tjene penge. Endvidere forsøger de at indgå en juridisk bindende mundtlig aftale, således at man har sagt ja til at indbetale lige under 2000,- om året, inden man har noget på skrift fra dette ''firma''.

Gudskelov er hjælpen nær! En mundtlig aftale er aldrig bindende, såfremt der ingen vidner er til aftalen. Dette er firmaet godt klar over og straks ringer en fra deres "kontrolafdeling" for at verificere at der er indgået en aftale.

Sig ALDRIG ja til dette, har man først HER sagt god for aftalen, er den bindende!

Erhvervsoplysningen har åbenbart eksisteret i flere år og i flere omgange. tilbage i 2003 har de været lukket ned og startet op igen. Endvidere har det ikke været muligt for mig at finde dem i CVR registret - spøjs virksomhed!

0 comments

Add comment